Biologisch Dynamisch & Vegetarisch & Sfeervol


De tuindiners waren een groot succes en zaten ook vrij snel vol. We gaan de komende maanden nog nieuwe diners plannen. Deze zullen dan niet in de tuin zijn maar wel ván de tuin. Wil je er bij zijn, meld je dan aan voor de wachtlijst. Zodra er een datum bekend in ben jij de eerste die het hoort!


In de tuin lekker eten van groenten uit de tuin, terwijl je kijkt naar de tuin, praat over de tuin en geniet van de tuin. We zullen je niet om de tuin leiden hoor! ;-)

Samen met Sophia's tuin, Sprankenhof en de BD-vereniging organiseren we vier fantastische tuindiners. 
We ontvangen je met vrolijke gastvrijheid, een lekker hapje en een verfrissend drankje.
Daarna krijg je een rondleiding op het bedrijf en zie je de gewassen in al hun pracht.
Vervolgens nodigen we je uit aan tafel om samen te genieten van al dat lekkers.

Sophia's Tuin in Oosterhout


Vincent en Ingrid van Sophia’s Tuin en Marion als The Loffly Chef verzorgen een diner voor jou op die heerlijke akker. Als boer draag je zorg voor, en sta je in verbinding met de grond, het gewas, de omgeving, de dieren die er zijn en de mensen die er werken.
Deze verbinding maakt dat de groente jouw als mens kan voeden.
Niet alleen puur als eten maar ook in je zijn, je groei als mens. 

De kok verbindt zich op haar manier met de groenten van de tuin en werkt met de smaken tot een prachtige maaltijd waar wij allen samen aan tafel van kunnen genieten. Dat is nog eens een kringloop. Zowel de boer(in) als de kok zullen vertellen over hun werk. Biologisch dynamisch, smaakvol, luisterend naar elkaars verhaal en in respect voor de natuur. Wees welkom.

Sprankenhof in Udenhout


Joset van Sprankenhof vertelt: om de oogst samen te vieren, organiseren wij deze zomer twee keer een tuindiner. Wij zullen deze avond graag vertellen over het belang van de samenhang tussen de vele processen op het land. De ingrediënten van het diner komen uit de tuin. De pure smaak van groenten, fruit, kruiden, granen, noten, peulvruchten, zuivel en eieren vormen de basis van de gerechten. Marion Pluimes bereidt de maaltijd met oog voor harmonie, voedend voor lichaam, ziel en geest en met aandacht voor Moeder Aarde. De Tuindiners zijn onderdeel van het project Biodynamisch Dineren van de BD-Vereniging.

Het Menu


We serveren een drie-gangen verrassingsmenu met een amuse. De drankjes zijn alcoholvrij en apart te bestellen, deze kun je naderhand afrekenen.