Kom je handen tekort? Huur me in als retreat-chef of foodtruck-chef!

Vers en vol kleur


Geniet van dit creatieve menu vol met seizoensgroenten.
Vijf vegan en volwaardige natuurvoedings gerechten. Lekker alles biologisch, smakelijk en gezond. De verschillende gerechten passen goed bij elkaar en kun je het beste serveren als minibuffet.
Zet gewoon àlles tegelijk op tafel en neem waar je zin in hebt!

Het is voldoende voor een vullende avondmaaltijd of uitgebreide lunch. En heb je wat over; de gerechten zijn twee-drie dagen houdbaar in de koelkast.

Alles wordt geleverd in glazen statiegeld potten
De warme gerechten worden koud geleverd en kun je zelf op een laag vuur of in de oven opwarmen. Instructies krijg je erbij.

Ophalen is tussen 16.00-17.00 uur in Breda centrum. Je kunt de gerechten dezelfde dag gebruiken maar de volgende dag kan dus ook.

Voorbeeldmenu zomer


Paddo-stroganoff met tomaat, knoflook

Broccolisalade met rozijnen, yoghurt en munt

Wortelroast met kaneel

Kikkererwten hapje met walnoten

Venkeltaartje met kappertjes

Praktische informatie


Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.