19 april start er weer een nieuwe Detoxkuur


Kijkje in de vega(n) biologische keuken


Deze compacte kookcursus van 4 lessen online biedt een kijkje in de vega(n)-biologische keuken.


Wil je meer leren over natuurvoedingsproducten? Of ben je benieuwd naar de vega(n) keuken? Dan is deze cursus iets voor jou! 

We maken per les van 2,5 uur via zoom ongeveer vijf gerechten. Denk aan soep, broodbeleg, ovenschotels en banket. 

Je leert koken met veelgebruikte producten uit de natuurvoedingskeuken en hoe je een uitgebalanceerde vega(n) maaltijd samensteld volgens de vegachecklist. 

Aan het einde van deze cursus heb je kennisgemaakt met de meest toegankelijke natuurvoedingsproducten.
Kun je een lekkere vega(n) maaltijd bereiden zonder kant en klare burgers.
Ken je de basisprincipes voor het samenstellen van een maaltijd volgens de uitgangspunten binnen de natuurvoeding.

 

Wat krijg je?


  • 2,5 uur online les met begeleiding
  • receptenbundel
  • de Vegachecklist
  • startpakket met specifieke ingrediënten t.w.v € 50,-
  • opname van de les zodat je het nog eens rustig kan bekijken
  • 4 audioberichten met uitleg en theorie van de bio-vega(n) keuken

 

Voorbeelden van wat we gaan bereiden: 

  • Uiensoep van zelfgemaakte bouillon

  • Geroosterde koolraap

  • Pilaf van speltbulgur met kerriesaus

  • Preitaartjes

  • Rode koolsalade met munt en amandelen

  • Dadelwalnootkoek

 

Wanneer?


  • Data: vrijdag 21 en 28 mei, 4 en 11 juni 
  • Tijd: 10.00-12.30 uur
  • Prijs: € 295,- pp


Meer info? Stuur een mail naar info@pluimes.nl 

Puur Koken online cursus

€ 295,00

Puur Koken online cursus

€ 295,00

Deze compacte kookcursus van 4 lessen online biedt een kijkje in de vega(n)-biologische keuken.

Wat krijg je:

  • 2,5 uur online les met begeleiding
  • receptenbundel
  • de vegachecklist
  • startpakket met specifieke ingrediënten t.w.v € 50,-
  • opname van de les zodat je het nog eens rustig kan bekijken
  • 4 audioberichten met uitleg en theorie van de bio-vega(n) keuken

Hoe: online via Zoom
Data: vrijdag 21 en 28 mei, 4 en 11 juni 
Tijd: 10.00-12.30 uur